Pekembangan bayi dalam kandungan tidak mengikut cart disediakan

Hi mommies, Sy pregnant 31 week , sangkut gdm and on ubat metformin. Semalam check dgn pakar , pakar bagitahu kandungan bayi sy tidak ikut cart perkembangan yg disediakn . Lagi 2 week nak ken follow up lagi .. Darah , air ketuban sy semua ok .. Ada ke cara @ vitamin yang di perlukan untuk membantu perkembangan bayi dlm kandungan . #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Awak jumpa pakar awak x tanya ke doktor pakar tu apa cara2 @ vitamin yg boleh bantu perkembangan bayi dlm kandungan awak? Kt sini nk suggest2 vitamin sebarangan takut jadi lain pula. Lgpun sini x semua tahu hal kondisi awak mcm mana. Baby awak pun sy x tahu berapa week lambat dr usia sebenar (31 week). Kalau setakat lewat 1 minggu biasanye x perlu risau. Kalau lewat 2- 3 minggu tu yg perlu risau. Awak mkn x vitamin tambah darah yg doktor awak bg tu? Byk kn minum susu tepung awak.

ada try minum susu pregnen? sy minum enfamama a+, baby tlebih besar pla 🤭