Barang baby

Hello mommies. Sy nk tnya, berbaloi tak pegi expo barangan bby? Brg apa je ye yg sesuai nak beli kalau pegi expo bby ni #ingintahu #firstmom #expobaby #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Dekat expo ada barangan yang lebih murah dari official price di shopee. Saya ada list barangan nak beli then bila sampai expo akan compare dulu harga, baru decide berbaloi beli atau tak 😊

Expo baby beli brg besar2 ok kot.. mcm stroller atau carrier..atau pampers. Baju menyusu pn ok jugak cari sana. tp sy anak first je pergi. Pastu dh mls sbb takde beli apa pn selalunya 😆