Makanan pantang

Hi mommies, sy dh nak masuk 4bulan lepas brsalin czer, bolehkah sy mkn ikan masin ? Atau still kna pantang ?tringin nak makan #mintapandangan

2 Balas

saya makan je wak. masa pantang Sy pantang betul².. just mkn ikan bilis n 2 3 jenis sayur hijau je.. abis pantang saya bedal semua lauk kecuali yg bercengkerang mcm udang kerang yang sewaktu dgnnya n yg berbisa macam keli yang sewaktu dgnnya.. make sure makan 1 benda tgk ank boleh terima ke x n susu drop ke x.. tu je bg sy

sy mkn je awk. janji takde allergic