upt positif

hi mommies, sy baru check upt. and upt positif. sy jd nervous sbb bulan 3 ritu sy alami keguguran yang xtau sebab apa. tp sy assume sbb sy still BF anak no 2 sy yg berumur 1 tahun 11 bulan. boleh jadi ke mommies?kalau betul kali ni sy kene ambil langkah berjaga2. #ingintahu #pleasehelp

upt positif
1 Balas

mungkin. saya gugur bulan 12/22. bulan 3/23 saya preggy semula. alhamdulillah sekarang dah 5bulan. 😊

1y ago

alhamdulillah sis. tahniah. sikit je lagi nk jumpa baby. sis pon menyusu kan anak ke time gugur tu?