Tips Cepat buka jalan

Hi mommies, sy baru balik dari Pac sebab baby kerap mengeras tapi bukaan belum ada jadi doktor bagi balik dulu ,due 30/9 doktor bagi masa sampai 7/10 . Buat squat sudah,jalan pusing satu mall dah,bersama suami sudah ,ada tak tips yg cepatkan lagi bukaan. Sy anak first czer so kalau boleh second nak normal tanpa induce. ##pleasehelp

1 Balas

minum air kelapa pure

7mo ago

dahh 2biji minum . durian pun dh mkn contraction masih ada mild . 🤣