Pedih Ulu Hati

Hi mommies. Sy 21w skrg. Nk tanya ada tak cara hilangkan/legakan pedih ulu hati ni? Everytime makan tak kira manis/pedas, byk/sikit, nasi/roti/biskut/coklat, lepas makan tu.. mesti dtg pedih ulu hati 😢 #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firstmom

2 Balas

Cuba minum yakult atau vitagen. Saya amalkan minum selepas makan lunch dan dinner. Saya 24weeks sekarang, alhamdulillah pedih ulu hati kurang dan insyaAllah akan burp after minum.

Gaviscon