Anak baru 5 bulan dah mengandung 6 minggu

Hi mommies smuaa.. ada tak mcm sy nie.. anak 1st baru 5 bulan. Dah mgndung pula anak kedua . 6 minggu sudaa.. tapi blm lagi buka buku pink d klinik sbb takut kena marah doktor atau nurse. Betul2 tak sangka mlekat pulaa padahal suda buat protection smuaa .🥺 Tapi kena trima juga sbb anak kan rezki jugaa🥺 rasa mcm malu juga sbb stiap p klinik kena klinik anak dan klinik dri sdri pulaa😅 #sesimeluah

2 Balas

Ya, ada je awak. Yang lagi awal pun ada. Pendapat saya, tak perlu fikir siapa nak marah2. Kadang benda tu tak terjadi lagi tapi dah overthinking. Kalau ada risk semasa pregnant sebelum ni, disarankan confirmkan pregnancy lagi awal.

anak sy ngam setahun. sy baru tahu ada penghuni 8w...

7mo ago

syukur sis.. pbawa rezki smuaa tu🥰