FPP Hospital Sungai Buloh (O&G)

Hi mommies smua, Ada sesiapa yang book fpp hsb dalam masa terdekat ni & dah berbincang dengan doktor? Tadi baru call klinik O&G and nurse tu cakap Fpp Hsb sekarang dah tak ada single bedded dan husband tak boleh teman. Tapi nurse mentioned tu bergantung atas budi bicara doktor pakar yang kita pilih. Boleh tolong share pengalaman tak ya? Saya bercadang nak amik dengan Dr Yusrina. Thank you in advance #firstTime_momhere#clueless#fpphospitalsungaibuloh#bantujawab

3 Balas

Apa yang saya banyak baca, ramai book FPP dekat Putrajaya. Tapi kena book 6 bulan sebelum due date 🥲 Saya pun nak book FPP. Tapi hospital kawasan saya takde pakej FPP 😂 but even takde fpp, bersalin biasa suami still boleh teman.

3d ago

Ads certain hospital suami kena amik kursus peneman baru boleh masuk LR.

Cuba cari kat post. Hari tu ada orang kongsi tentang pengalaman ngeri dia di FPP Sungai Buloh. better go for swasta!

3d ago

😥okay terima kasihhh

Boleh cari kt search bar. Baru ni ada yg bg bad reviews kt fpp hos sg buloh

3d ago

okiee terima kasihhh