Sakit belakang

Hi mommies.. skrg saya 15 minggu 4 hari. Sakit belakang normal kan? Setakat ni takde bleeding apa2. Cuma rasa sakit belakang and a bit cramp. Mild je. Saya trauma sebab ada history keguguran 2 kali sebelum ni. Rasa tak sedap hati. Saya cuba fikir positif.. Please confront me

2 Balas

Cuba duduk tegak atau tido posisi mengiring..duduk pon jgn lama2..jap2 bgun jln jap..sy pon sejak travel naik kete jauh2 kalau nk bgun dri tdo tu sakit pinggang..tido pon sy selalu telentang..sbb telentang selesa tapi sakit pinggang la 😅..dh cuba mengiring pon sedar2 masa bgun dh telentang..

12mo ago

I see.. terima kasihh ☺️

normal sis..jgn risau ye..insyaallah semua ok..lg sbuln dh blh buat detail scan cek semua..

12mo ago

Hehe baiklah, InshaAllah ☺️