HTAKL ATAU HKL

Hi Mommies, siapa2 yang tahu HTAKL ni half gov atau full ye? Pengalaman disana macam mana ye? Tengah fikir HKL atau HTAKL?Terima kasih bnyk2 ye ❤️✨#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

1 Balas

Fully Gov Hospital sis. Maaf saya tiada pengalaman tapi cousins, aunties, SIL bersalin kat HTA. Semua bagi good review. HTA ni dikira hospital baru. Hospital untuk wanita dan kanak-kanak. So proses bersalin dan paediatrik kat HTA. Bukan HKL dah

3w ago

Sama-sama. InshaAllah semoga urusan awak dipermudahkan juga.