Hilang Mual

Hi mommies, siapa dekat sini pernah ambil jus mamariam? Ada tak yg boleh bagi feedback jujur if jus tu betul boleh hilangkan mual? Atau ada cara lain yg paling berkesan nak hilangkan mual?

1 Balas

Sy dah minum jus mamariam tu memang berkesan tpi rabak poket la... skrng Sy try jus delima gulsan..murah n selesai masalah

1mo ago

Saya minum jus mamariam jgk.. okay sikit rasa lebih bertenaga kalu mnum just tu.. cuma mlm2 still muntah..