6 weeks nk tahu baby okay ker tak

Hi mommies semua...sy baru 6 weeks dan masih puasa penuh...cumer sy kurang selera mkn dan kalau makan sy muntah balik...stakat hari ni sy masih puasa penuh..jd sy x taw samada baby sy okay ker tak..sy tkot baby sy x ckup nutrient utk membesar..x puasa sy rse rugi sb sy memg xder selera mkn..sy ader minum susu dan mkn buah jugak tpi x byk...sy jugak ader amek zincofer sehari sebiji ikut doktor suggest..jd mcm mne sy nk tahu baby sy okay ker tak..n ptot ker sy teruskn berpuasa memandangkn sy memg x selera mkn..wlupon sy lapar tpi mkn muntah...please mommies2 help me...#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sama dgn saya sis 6w. kalau rasa boleh teruskan puasa, puasa je penuh. kalau tak larat buka je terus. mcm sy tak larat sy buka puasa je takut pitam n darah rendah je .

1y ago

Tu la penah jer rse nk pitam tpi sb stengah jam lagi nk berbuka...tahan jer...harap baby kita okay..