Cucuk depo

Hi mommies semua..selamat pagi.. Nak tanya ni..ada mommies dlm ni yg cucuk depo..?bln july haritu sy cucuk depo(first time)lps cucuk depo ada tak badan jadi lenguh2..lebih2 lg dri pinggul hingga ke kaki.. Sy x larat nk hadap..letak la minyak ke sapu2 pun x hilang juga..nk mkn ubat tahan sakit risau sbb ank menyusu bdan..tlg respond ye mommies semua..tq#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Balas

sama lah. tanya dktr katanya normal sbb nk adjust hormon. tp sy xleh la..sy nk urus ank sulung dan adiknya lg...dgn kerja lg .sy decide tukar ke pil. tp kena hati2 la..lg sng terbabas. suami kena pkai sarung.

1mo ago

yeke sis..adoila..dgn keadaan mcm ni..nk buat rutin harian pun..mcm terganggu..menahan sakit..tu la..sy ada juga nk tukar kpd mkn pill..tapi risau jugak..haish..dlm delima ni..