PERGERAKAN BABY

Hi mommies semua...memang kita akan rasa baby gerak kalau kita tidur telentang atau mengiring je ke saya mula baby gerak masa 18 minggu dan sekarang dh 20 week still rasa waktu saya tidur je bila saya bgn berjalan atau duduk jarang2 rasa baby bergerak #firstbaby #ingintahu #firstmom

3 Balas

Sy semua keadaan sy mmg akan rse.. Time baring.. Time duduk.. Time berdiri.. Always akan rse.. Mmg aktif sbb baby boy hihi

1y ago

sis kandungan sis rasa gerak start brp mnggu... sy rsa sy pn camtu 😂 strt dr 3 bulan , sy ade rasa da gerak , trs x kira sy tdo ke , keja ke.. msti aktif ja c bby gerak.. sblm ni ank sy perempuan 2 org ,msa mngandung atas 6 bulan bru rasa gerak... nikali 3bulan da rsa gerak.

kalau kita tgh busy buat kerja mmg tak rasa..tp kalau tgh baring,duduk baru rasa😊

yup... kdkg ada yg dh dpt rasa waktu 16 weeks, 25 weeks.. ikut badan masing²..

1y ago

ouhhh ...jadi normal la benda tu😅