Scan baby 12 weeks

Hi mommies semua saya nak tanya ni hasil scan 12 weeks and anggota badan dia semua dah terbentuk kan? Betul ke tu hidung baby ye nampak tinggi semacam walaupun kecik lagi hehe 😍 #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #scanbaby #12weeks

Scan baby 12 weeks
4 Balas

Kalau 12 weeks of pregnancy, muka baby akan almost fully develop tapi belum lagi. Tangan baby tu and nampak macam hidung baby tinggi😄 jangan risau, lepas ni detailed scan boleh check semua anggota badan bersama-sama organ-organ baby ❤️

ye anggota badan dh terbentuk, siap gerak lagi, comel! 😍

2y ago

Hehehe tu lah excitednya nak jumpa dia

maaf saya nak tanya,yg nie scan 5D ka? Maaf saya tak tahu

2y ago

Ni scan paling basic je awakk sebab baru lagi kan. Tapi kat klinik siti ni memang jelas sangat result scan dia

ya..semua bby mcm tu