34w6d pregnant

Hi mommies semua, normal ke rasa cramp bila dia bergerak active, tulang rusuk kita pun dia tendang tu rasa sakit sangat2 sampai takboleh tidur malam. Kadang saya confuse ni false contraction ke atau tak. Saya dah 34w6d, selalu rasa berat kat bahagian tulang bawah tu, rasa mcm dia tolak lepastu rasa kebas. Normal ke rasa mcmtu? #advicepls #firstbaby #ingintahu #firstmom

3 Balas

normal je sis..sy pun pernah tgh mlm nk bgn p Tandas pun ssh alhamduillah sy selamat bersalin normal

2y ago

Alhamdulillah. Kalau normal tu ok la, saya risau kalau ada apa apa je. Sbb tkde pengalaman pregnant