Kulit Kering ??

Hi mommies semua. Nk tanya if korang pernah alami yg i alami sekarang. now i 20week. payudara i belah kanan ni selalu sangat ada macam ada habuk habuk putih maybe kulit kering. tapi i tak tahu apa, cuma nk tanya if korang pernah alami. sbb i belah kanan je muncul. Banyak pulak tu. Benda ni normal ke atau ada something ? #pleasehelp

2 Balas

Normal tu.. Basuh dgn air suam.. Kopek2 je sll.. Nnt xlama lg adalah susu.. Basuh bersih2, risau tersumbat org tua2 kata..

dekat nipples ke? kalau ya, boleh jadi susu dah mula keluar. normal je tu. just bersihkan tiap kali mandi.