Vaginal Discharge

Hi mommies semua.. just nk share.. sy 1 st pregnant.. skrg Alhamdulillah 7 mggu bile scan tadi dah ade degupan n saiz alhamdulillah ikut mggu.. tetapi tujuan sy nk share adalah nk mommies jgn ambil ringan dengan vaginal discharge.. sy ade vaginal discharge seawal kandungan dan beberapa hari ni keluar cecair / flek coklat berlangsung selama 4 hari.. tidak normal ye .. saya dpt surat refferal ke hospital.. doakan semua selamat.. untk mommies semua semoga sihat selalu.. #sharing

3 Balas

sy pon kluar brown spotting.. smlm ttbe kuar fresh blood.. g scan xnpk ape lg.. dr pon diagnsos sy missed miscarriage.. dr kte tgu lg 2 mgu bru repeat scan..

6mo ago

moga dipermudahkan urusan.

semoga dipermudahkan semuanya

Skrng dh dpt result ke?

6mo ago

sudah. keadaan threatened misscariage. skrg ni baby ade lg. just kene monitor tiada ubat diberikan.