New born baru keluar hospital sesuai tak masuk dalam car seat?

Hi mommies semua, nak tanya utk new born baru keluar hospital selepas sesuai tak masuk dalam car seat?sy brsalin elective czer n keluar hospital terus balik berpantang di kampung perjlanan lebih kurang 1.3jam-2jam dr hosp n xde siapa boleh tlg pangku baby spnjg prjalnan..ibu mentua x berapa sihat.minta advise ya.tq semua...#firstmom .

2 Balas

Yup, boleh letak dalam car seat. Just make sure pemilihan car seat yang betul. Lagi selamat daripada di pangku.

10mo ago

Most welcome and take care🌹

Mmg better letak dlm car seat sis.. selamat berpantang n take care 😊