Baby kecil dalam kandungan

Hi mommies semua. Boleh tak share pengalaman mommy yg doc scan cakap baby kecil dari weeks kandungan. Doctor detect baby sy kecil masa 34weeks. Sebelum2 tu ok je. Now dh masuk 36weeks pon still kecil doc cakap. Walaupon bukan #firsttimemom tapi still benda tuh merisaukan. Appt dengan doc pakar rabu ni. Doakan ya semoga semuanya dipermudahkan.

4 Balas

34 weeks tu brpa kg?

11mo ago

1.8kg. Bila masuk 36w doc kk ckp dah 2.1kg tapi bila plot graph doc ckp mcm kecil juga so refer specialist.