Najis baby hijau

Hi mommies semua, baby saya dah 29 hari. dh beberapa hari ni najis dia berubah ke warna hijau. Normal ke? saya google sbb dia tak dpt susu hindmilk kalau najis hijau😭 macam mana nak makesure dia susu sampai dpt hindmilk. atau najis hijau sbb baby kembung perut ye? mohon bantu😩#firstmom #ingintahu #sharing

1 Balas

yaa betul awak,sbb tak dpt hindmilk. kalau nak dpt ,kena myusu lama sebelah breast tuh. tapi takpa ,najis hijau pun okay je, kira foremilk tak silap utk hilangkan dahaga. bab kembung perut tuh takda pun, kecuali kalau awak makan yg tak kena tuh ye.