Baby tidor buai

Hi mommies semua ! Ank sy tidor berbuai tp buai yg manual takde mesin buai. Ank sy ni kalau buai berhenti brayun msti dia trbangun wlaupon sy dah ayun dia lama . Persoalan sy dia sbenarnya tidor betol2 atau tidor2 ayam ? 😂 srry soalan yg aneh2, firstmom. #ingintahu

2 Balas

Baby memang tido tu sis, Tapi bila buai tu benti, confirm dia terjaga mksud baby perlukan hanyunan tu untuk lena. Baby sy mcm ni. Haa terus cari yg elektrik punya. Kalau tak apa kerja tak jln sbb ank lain nk kena tgkkn juga.

dia tdo betul cuma dia sedar bila xde enjutan...