Well loved baby stuff for sale🥳🥳🥳

Hi Mommies, Selling my baby’s well loved clothes, ang bilis nya lumaki. Fits 0-3mos old baby girl 💕 1st photo - orangee romper ( userd 2x only) ♥️ P120 nalang 2nd photo - Mermaid photoshoot outfit ( used once) ♥️ P250 nalang set na 3rd photo ( just bought it last month, used 1x for photoshoot lang, ang simip agad😌) Mothercare brand 799pesos. ♥️ P350 nalang 4th photo - White romper, for monthsary shoot use lang, used 2x ❤️ P 120nalang 5th photo 2 pc romper (same sa damit ni Sofia Andres) used 2x ♥️ P 120 nalang For faster transaction- Call or SMS me at 09456744291 thank you mommies!

Well loved baby stuff for sale🥳🥳🥳
7 Replies

bet ko ung mermaid kaso hindi ko pa alam gender ng baby ko. 😂 18 weels preg here.

momsh interested ako sa mermaid🙂

Sold na po mermaid mamsh?

anu po name nyo sa fb

Ano size ng shoes?

pm tayo sa fb.

Location po?