SAKIT CONTRACTION

hi mommies, sekarang usia kndungan 36w3d. kalau sakit perut non stop tapi sakit perut mcm banyak angin dalam perut pastu sakit pinggang & belakang. tu sakit contraction ke? #firstmom

3 Balas

klu sakit trlalu lme sgt n kuat sakitnye sis gi hospital je... Sy prnh kne sbb Sy memng de masalah angin jgk kdng2 😊😊

Sama lah saya. Saya 36w4d.. memulas mcm nk berak, tpi xberak. Rsa mcm angin penuh, smpai rsa nk termuntah. Mlut pon xlalu.

mcm contraction je tu