37 weeks pregnancy

Hi mommies, saya suri rumah and 1st time mom, normal ke eh asyik mengantuk jee sepnjang masa, since masuk 35 weeks haritu, lepas subuh saya sarapan and pastu wajib tidur ada juga terjaga tapi tidur balik sampai la 12 (sebab nk kena masak lunch) Kekadang bila cuba busykan diri kemas kemas tuptup baring pastu tidur. Tapi malam boleh berjaga 🥲😌😌 #pleasehelp #firstmom #bantusharing

8 Balas

huhu normal 😊 sama la rutin kita sekarang now 36+ 😄 suri rumah gak. Mostly siang tu ngantuk je... Tapi biasa kasi setel keje uma,baru tido. Malam berjaga

Normal saya pun dah 35 week 2 day,selalu rasa ngantuk jer,apa lagi dah habis makan langsung nak lelap jer mata tu.Kalau time malam berjaga pulak

sama mcm saya sis..skrg 36 week..siang asyik nak tido je..mlm susah pulak nak tido🥲

normal.. sy 36mggu pn asyik nk tdo je.. last² cuti terus keje😂.. senang keje..

sama la mcm saya jga sis klau mlm susah pulak nk tido siang selalu trtido😅

same lah sis .TU normal je .

Normal je

normal.