Gerakan Bayi Semasa 28 Minggu

Hi mommies. Saya sekarang masuk 28 minggu, nak tanya mommies yang berpengalaman. Macam mana ye gerakan baby semasa 28 minggu ni? Lembut je ke? Saya kalau tengah duduk di ofis, sampai bergoyang badan. Kalau malam or tengah rehat2, lembut aje rasa dia bergerak 😅#firstmom #firstbaby

2 Balas

Saya pun baru masuk 28week, tapi saya pun takreti nak cakap gerakkan bby sekarng mcam mna 😂 kdg pagi dia tak kuat sgt gerak.. bila msok tghri ke ptg kuat sikit tendangannya.. tgh malm yg tu active kemain

sy pon sama mula2 x pndai cmpur skali tkt risau baby kurang gerak tp bila baring die kuat lar tendang laju je ambk pen tick dkt kertas mlm kaki tangan skali die bertinju kt dlm tu