Sembelit & Cirit Birit

Hi mommies, saya pregnant 5w. semalam saya ada sembelit & cirit birit yg teruk, dalam 4 kali juga. Pagi ni perut & breast dh tak rasa sakit macam sebelum2 ni. Adakah ini normal ya? Saya punya next appointment dgn doktor lagi 2 minggu. Mohon pencerahan, terima kasih semua! #firstbaby

2 Balas

sma la sy kdg susah berak 2 hari kadang tiba2 mcm cirit. sokay xda ap tu mnum air kosong byk ya

8mo ago

Terima kasih love 🩷

kalo cirit btter prgi ke klinik ye tuk pantauan sbb awak tgh prgnt. tkot bdn kurg air.

8mo ago

Terima kasih awak 💛