Hanya nampak kantung

Hi mommies! Saya pergi 2D scan pada 6week 5 days to check kantung dalam rahim atau tidak. Dan alhamdulillah kantung berada dalam rahim tapi baby masih tak nampak. Memang normal ke? #firstbaby #firstmom #bantusharing

4 Balas

normal. sbb kecik lgi sy pun 5 minggu tak nampak lg. kena rescan lg dua minggu hehehe. sy ada je rasa denyut2 kt ari2 ni . insyaAllah bila kita rescan lg 2 minggu akan nampak baby. ada org kata dia 10minggu baru nampak. doa jelah byk2

Normal. Klau tvs bru nmpk janin n heartbeat pd usia 6w5d. 2D scan mmg x nmpk. Repeat 2 mnggu, 2D scan bru nmpk.

Normal sis!🥰 sya 6w nmpk kntung je and repeat scan 8w Alhamdulillah nmpk janin and ada heartbeat 😍

Yesterday I checked, ada kantung je. Insyaallah, Semoga Allah permudahkan :)