Habis pantang makan megi

hi mommies saya ni teringin betull nak makan maggi. since ngandung tak berani betul makan megi. skrg lepas bersalin baby dah umur 2 bulan pun teringin betul makan megi. boleh ke ekk. baby pulak fully bf. baby kembung tak ek kalau ibunye makan megi? ada yang pernah makan megi tak time bf? yg saya tahu mee tak boleh boleh kembung perut baby. tapi megi boleh kerr. #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

boleh makan tapi kena jarangkan. Dan rempah dia tu, jgn letak semua, letak dlm kuantiti sedikit jer. Untuk hilangkan craving😊