Polip Serviks

Hi mommies, saya nak tnya ada tak mommies kat sini yg pengalaman tentang polip serviks masa mengandung ? Mommies okay ker ? Doctor sarankan apa ya ? Situasi sy sekarang doctor cakap dia akn buang ketika bersalin nanti. Saya sekarang mengandung 14 minggu. #ingintahu #polipcervix

1 Balas

saya sedang alami... sebelum ni usia 6w4d doktor dah buang, tapi skrg masih boleh rasa ada d mulut serviks... sy skrg dah 13w... 14w nnt akan jumpa pakar nak tengok apa keadaan dan tindakan pakar... tapi doc O&G sy ada bgtau yg tidak lah merbahaya juga, dan mungkin boleh dibuang lagi lepas bersalin sekiranya ianya menganggu proses bersalin nnt