Puting susu tenggelam

Hi mommies saya nak tanya saya dah selamat bersalin 5 hari lepas.Cuma sekarang masalahnya puting tenggelam susu ada cuma masalah puting.Terpaksa pam susu bagi baby minum pakai botol susu je.Mommies ada pengalaman dak cara2 untuk bagi dia timbul #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

either tarik pakai picagari, or pakai nipple puller boleh cari kt kedai baby or shopee or farmasi. or pkai nipple shield

1y ago

Okay tq ye atas jawapan dan cadangan awak ye 🫶🏻