Kk Seksyen 7

Hi mommies, saya nak tanya, saya dah cuba call kkia seksyen 7 dari minggu lepas tapi tak berangkat. Kalau saya terus pergi je untuk buka buku pink ada problem tak? Sebab pernah terbaca kena call dulu untuk book tarikh tapi call tak berjawab Satu lagi, ape je dokumen yang perlu saya bawa untuk buka buku pink ye? #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

cuba book onl. search je google temujanji klinik kesihatan. ha kat situ boleh pilih negeri, kk daerah mana, lepastu sis kena isi la apa2 yg dia nak. dokumen yg kena bawa ni biasanya: -salinan ic suami isteri -salinan sijil nikah / kad nikah -bil api (ada kk nak/xnak) standby je book apabila usia kndungan dah 8-12w

utk buka buku skg x boleh buat trus.. kena walkin ke kkia dlu utk booking date.. nnt nurse akan bgtau apa doc yg d perlukan.