Spotting 5 weeks

Hi mommies! Saya nak tanya harini saya ada keluar spotting coklat tk bnyk sikit and pudar2 je kejap ada kejap tkde hm ni anak first saya so saya agak risau spotting mcm ni normal ke? Dan brapa lama ia akan keluar ye? Saya harap sangat kandungan saya ni kuat dan sihat. Boleh share tak? Terima kasih☺️#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

Spotting 5 weeks
3 Balas

Please pergi emergency terus. Doctor akan bagi unat kuatkan rahim. InsyaAllah saya doakan awak dan kandungan awak baik baik sahaja aamiin

spotting n bleeding during pregnancy x normal. boleh pg klinik and total bedrest lps tu. bangun utk ke toilet je.

sy pon mcm ni sis da seminggu da.. lps tu kluar darah fresh sikit2

2y ago

Sy pun bleeding agak byk mlm smlm (dlm 3 panty liner & keluar blood clots). Terus pergi emergency. Doc ckp kantung masih ada & suh dtg lg 2 weeks utk repeat scan. In case terjadinya bleeding yg lebih heavy & rasa mcm ada benda jatuh, doc suh dtg semula anytime ke emergency. Alhamdulillah hari ni kering takde bleeding dah. Skrg sy 6w 3d.