Bahaya ke uri kat bawah ?

Hi mommies . Saya nak tanya , bahaya ke kalau preggy 15weeks 6days uri kat bawah ? Sebab saya first mom . Dr kata kemungkinan kalau nak dekat bersalin uri masih lagi kat bawah kena bersalin czer 😣 . #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

Masih awal lg sis.. Doa la uri naik..banyakkan bersujud.. Sy masa scan 30weeks uri masih kt bawa.. Plasenta privea type 3..sebulan kena duduk ward.. 34weeks kena czer dah.. Czer pun xpe puan, saya dah merasa normal & czer.. Ok je 2 2..elective czer lg senang bg sy sbb badan x letih nk meneran & x rasa contraction. Tau2 baby dah keluar.. Jaga risau hingga stress ye..

betul la tu. cumanya 15w tu masih ada harapan utk uri naik. by 32w kalau tak naik jgk, mungkin akan czer tapi tengok jugak tahap berapa. kalau tahap 1 atau 2, masih boleh bersalin normal. apa² pun, doa yg terbaik ye