Mugwort Claymask Skincare

Hi mommies, saya ibu mengandung 27weeks. Nak tanya during pregnancy skincare apa yg kena elak yee? Saya selalu bukak TT, then dah terjebak beli skincare Mugwort claymask viral tuuu. Geram, hari2 duk lalu lalang akhirnya sis tewas 😂Boleh ke guna yee? #firstmom #ingintahu #bantusharing

Mugwort Claymask Skincare
2 Balas

better stop dulu. lps habis pantang baru pkai balik. produk yg utk acne related sllu ade active ingredients mcm yg acid2 tu sume so better pkai yg biase2 punya je dulu yg bukan utk acne. x elok sgt esp utk baby

mugwort claymask ni tak boleh guna utk pregnant dan menyusukan baby. kalau tnya seller skintific pun dia akan ckp tak boleh sbb dlm dia ada active ingredients yg tak bagus utk ibu pregnant dan menyusu

1y ago

haah, betul tu. saya ada bertanya jugak seller tu, mmg tak boleh. nasib baik tak guna lagi. terima kasih puan for sharing 🥰