Bayi colic - 1 bulan

Hi mommies.. Saya guna susu formula dupro utk anak saya skrg.. anak saya colic ( Dr cakap) tukar susu formula boleh bantu reduce colic ke? Sangat2 stress waktu pantang ni... Please help ye... Sekarang anak saya x berak 1 satu hari... Semalam sebelum berak dia nangis teruk2 sampai merah sudah muka dia...tendang2 kaki macam sakit perut. #1stmom

1 Balas

try tukar botol susu?

1y ago

dah...sebelum ni pakai tomme tippe...skrg tukar kepada MAM BOTTLE