Bf tapi tak period

Hi mommies, saya frstmom & ambik prncg noriday. Btw, sy fully bf. Normal ke if tak period berbulan? 🥺

4 Balas

sy pn firstMom Baby fully breastfeeding .. brsalin Czer thun lepas bulan 10 dari tu je drah kotor keluar pastu sampai ke lah ni tak mai period lagi. so I assume it should be okay kot.cuma yang sy risaukan anak semakin mmbsar dah 7 bulan ni risau mcm air susu makin nak drop.selalu bangun je pagi rasa both breast berat je but this time..kekadang je heavy pastu anak sy pula lansung tak nak susu formula+botol nak direct breastfeed je pastu dah ada gigi tumbuh kat bwa dah 2 dah aku lagi lah rsa nak nangis je kena gigit nipple ..sakit tu bila kena gigit hnya mak² yg mnyusukan anak dah ada gigi je yg faham sakit tu mcm mna

3w ago

wahh Bunny 🐰 Baby kan 😍 I brsalin 4/10/23 suppose due birth 16/10/23 tapi trpksa admit sbb less fetal movement

yaallahhhh sy igt sy sowg jaaa mcmnii🥹🥹 firstmom amek noriday fully bf priod xmaii since lpas abes pntg..msok bln baru abes pntg sbulan tu xmai priod sy tnya misi kk dia ckp ok normal...tpi kitonyo xbiasa cmni kn sbb firstmom...mmg rsa janggal sgt xmai priod brbulan2

ye