Breastfeeding

hi mommies, saya first baby. susu badan tak meriah langsung, any suggestion tak untuk banyakkan susu badan. macam macam dah try. kesian tengok anak. #firstmom #pleasehelp

1 Balas

usia baby awak? apa yg buat awak rasa susu badan awak tak banyak? sebab baby kerap nangis ka? cuba awak share. nak cuba apa2 milkbooster or makanan tmbh susu awak kena tahu punca dulu.

1y ago

tanda2 baby mendapat susu yg cukup. gali ilmu tentang penyusuan susu ibu. follow lactation counselor seperti puan nadmasrom, puan ika nabella, puan noorfazila, puan azura, puan musliha dan ramai lagi. lactation counselor ni share ilmu free je. gali juga ilmu tentang baby language. boleh follow page fb baby language