Best private hospital for normal delivery yg boleh diteman suami.... Suggestion please

Hi mommies. Saya dari banting and diberitahu suami x blh teman semasa delivery di hospital banting. Saya nak suami saya teman saya semasa delivery. Boleh tak suggest mana2 private hospital yg benarkan suami teman dan motivate utk normal delivery (kalau semua ok utk normal delivery)#bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantusharing