Perut masih tinggi

Mommies, saya dah masuk fasa menunggu hari bersalin (37 minggu 4 hari) normal tak perut masih tinggi sebab orang cakap kalau dah nak bersalin perut akan nampak sedikit turun. Ada tak tips nak baby cepat turun sebab saya plan nak bersalin normal untuk pregnancy kedua ni (pertama emergency czer). Doakan saya keluar tanda bersalin sebelum due date (28/07) ya :)

1 Balas

dah scan baby?kedudukan dia mcmmana?

12mo ago

Dah sis. Alhamdulillah kepala kat bawah. Cuma perut masih tak nampak turun lagi huhu