sakit bersama

hi mommies , saya dah 37 weeks normal ke sakit dekat ari ari lepas bersama ? perut saya mengeras and rasa sakit sangat . suami tak sempat buang dalam pun tetiba je sakit 🥲#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sepatutnya x sakit. kering ke?

9mo ago

pkai je pelincir durex tu. nk pkai massage oil yg ni pun boleh. sbb sy sendiri pkai dua ni masa preggy since dia x byk bahan. sapu dkt suami punya n isteri punya sikit ikut selesa. dua2 ni selamat utk ibu mengandung. ni dh nk bersalin ni suami boleh tolong isteri buat perineum massage pkai minyak ni bg mudah bersalin. boleh google sng je urutannya