1st time mommy, packing barang hospital

Hi mommies, saya dah 36weeks dan bercadang balik ke terengganu untuk bersalin pada 38weeks nnti. Saya dah packing barang untuk hospital (baby dan mommy) saya letak dalam "luggage" semua, over sangat kee ehh? 🤨😂😅#firstmom #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

Make sure jgn terlalu berat je la. Sebab kalau mcm hospital yg saya bakal warded nanti, hospital gomen, takde wardrobe. So saya fikir nanti siapa nak tolong angkat luggage tu masa saya nak carik brg plus sy bakal czer. So sy buat 2 beg. Backpack utk brg baby, hand carry bag utk brg2 sy.

barang utk LR better asingkan siap2. nanti minta suami/waris hntr luggage bila dh selesai masuk wad lps bsalin