Checkup gigi

Hi Mommies, saya dah 28weeks+ tapi belum check gigi lagi, haritu nurse dkt kk ada ckp kalau gigi berlubang ke apa kena jumpa dentist. cuma masalah skrg masih kekangan masa. ada sesiapa tahu tak gigi boleh di check/rawat sampai weeks berapa ya ? dan kalau klinik gigi kerajaan kena booking dulu ke ? terima kasih ☺️ #firstmom #firstbaby #bantusharing

5 Balas

sy baca post ni baru sy teringt yg sy pun belum g cek gigi ..misi sruh masa awal2 bukak buku aritu tp tula bizi ..skng dh 30 weeks ..

boleh je check gigi bila bila. kalau tempat sy ni kat klang, klinik gigi boleh je walk in tak perlu appointment.

1y ago

ohh senang nya ya boleh walk in aje. btw tq yaa ☺️

kalau klinik kerajaan kena booking dlu . lepas tu arini nurse kk ckp kena check gg sebelum bersalin . .

1y ago

okayy awak, kena call dulu lah kan klinik gigi tu utk booking ?

my sejahtera bole check apoiment yg available klinik gigi kerajaan ..

kalau tempat Sy boleh dtg bila2 saja tapi pagi la