muntah & loya

hi mommies ! saya dah 14 weeks tapi makin kerap pulak muntah. lepas makan mesti keluar balik makanan. sebelum ni dah kurang muntah, ni makin kerap pulak muntah. air masak pun takboleh telan. ada tips tak untuk kurangkan muntah? suggest makanan apa yang okay. thankyou #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

5 Balas

Cuba mkn tue minum gn air limau kasturi 1 biji tanpa gula yg sejuk.. Sy buat cmtue alhamdulilah ok 😂