Masalah sistem pencernaan

Hi mommies, saya dah 12 weeks tpi masih muntah2 yg teruk. Boleh ke kalau saya makan probiotic? Ada tk mommies yg ambil apa2 supplement utk pencernaan? #firstmom

2 Balas

Saya tiap kali pregnant muntah sampai usia kandungan 5 bulan. Saya takde makan sebarang supplemen. Just ubat dan vitamin yg doktor bagi je. Kulalui je semuanya dengan tabah 🥲

time peknen sume kena tye doc sis utk ambik suppliment ape2.takut nk suggest sbb badan org lain2