Susah sangat tidur malam

Hi mommies, Saya baru 1 trimester tapi susah sangat dapat lena waktu malam. Pkl 2,3 ke atas baru dapat lena. Pagi2 terus tak larat tidur sampai tengahari pkl 1-2. Mcmna ea hmm rasa tak produktif and down kkdg. #firstmom #bantusharing

4 Balas

Takpe la kalau tak dapat tidur malam awk tido je waktu mana yg boleh sbb kalau tak dapat tido sebenarnya stress jugak kan. Sy pernah mengalaminya. Cumanya jangan sampai skip makan sbb awk awal trimester lg. Isi perut sikit baru tido ye. Dah bangun tido tengahari tu awk mandi la bg segar sikit. Kalau takde alahan bole la buat2 keje rumah, or pakai masker muka ke apa bg ada semangat sebab nak cantik2 hihi

1y ago

Terima kasih. In sha Allah baik 🥰

sama laa wakk. dh rasa tertukr waktu tdo dh. siang2 hari je kemain ngntok mcm xtdo bertahun. malm je mata kelip2 xleh tdo 😌

1y ago

Huhu kan.. yg penting kita rest ❤️

sye pun sama , masuk siang je jadi tak larat tak cukup tidur .. in Shaa Allah masuk trimester 2 nnti okay

1y ago

In sha Allah baik terima kasih🥹

cuba jgn main phone waktu nak tido . kadang² tu pn ble jd penyebab