pedih uluhati

hi mommies... saya 31week plus normal ker kalau hari2 setiap malam nk tidur akan pedih ulu hati. mmg xselesa langsung nk tidur.gap makan sebelum tidur 3jam sebelum tidur mmg xmkn dah. tapi mungkin jenis suka mkn makanan pedas kot. tapi kerap sgt ni. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Makanan yang pedas dan berminyak akan triggered heartburn. Jadi awak kena elakkan. Boleh buat rasa heartburn tu lagi teruk

11mo ago

Ya sis. Pesanan daripada doktor 😊