Brand/ type shaver for private part

Hi mommies. Perut i makin. Besar. Susah nak shave. Macam mana mommies shave your private part? Pakai electric shaver ke shaver biasa? Atau guna cream removal tu? Boleh suggest brand/ jenis shaver? Susah nak tunduk and kena angkat perut bila nak shave 😭#advicepls #pleasehelp

3 Balas

agak2 je. rasa dgn tangan. Sy pakai shaver biasa je. mmg susah sebab perut besar. nak senang, mntk husband tolong hihihi tapi Sy buat sendiri je

agak² je rasa dgn tangan..klau dh rasa licin tu bulu tanggal lhtu.. x pun minta je tlng kt laki suruh dia cukur..

Sy buat sndiri sis. Agak2 pkai tgn. Sbb klau pndek n licin sgt gtal pulk. 😅