Baby 7w dah rasa gerak

Hi mommies, pernah tak jd kt mommies bawah 10w dh rasa gerak baby. Sy now baru masuk 15w tp makin kuat rasa baby gerak, sampai terjaga mlm sbb terkejut. #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund

2 Balas

Saya 14w+ baru sekali rasa perut kena usik yg obvious smpai terkejut haha. Mmg baby boy pun. Tp masa bawah 10w tak pernah la rasa. Yg rasa tu mungkin angin je la. Sbb baby 7w saya scan saiz 1.03cm dia duk menyorok je.

hehehe sy pun ada rasa pergerakan. tp xkuat sgt. brbeza dgn anak 1st dlu, anak 2nd ni awal2 da dpt rs gerakan. maybe baby sis lelaki. org tua2 ckp kalau aktiv dlm perut lelaki..