air kencing bayi

hi mommies out there. siapa ada pengalaman menyusu badan time berpuasa. normal ke kalau baby kita yg menyusu badan kdg2 ada air kencing merah sikit? mcm setitik je. normal ke klau mcm tu sbb kita berpuasa? kalau siang hari je dia mcm tu. malam okay jee mcm biasa sbb kita dah berbuka & sahur. siang hari time kita puasa, time tu lah air kencing dia ada setitik merah. risau pulak 🥹#bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Balas

Baby girl? Setahu saya baby girl ni normal ada keputihan or tiba2 ada lendir merah mcm period kt kemaluan dia time dia NB. Kalau kencing & berak berdarah tak normal. Sedangkan adult pun tak normal kalau mcmtu

6mo ago

baby boy. skrg dah 8months. sblm ni tak pernah punnn, skrg je sbb sy puasa dia menyusu. mcm mana ya